Over Nassau Bijles en Huiswerkbegeleiding

Nassau Huiswerkbegeleiding begeleidt leerlingen, motiveert ze, en ondersteunt hen om de best mogelijke resultaten op de middelbare school te behalen. Ouders én kinderen kunnen door Nassau Huiswerkbegeleiding verzekerd zijn dat alles in het werk wordt gesteld om de beste uitgangspositie voor een goede toekomst te creëren.

Door alle nieuwe maatregelen van de overheid zijn scholen genoodzaakt de lat voor leerlingen steeds hoger te leggen. Leerlingen moeten zelfstandig werken, veel leerstof tot zich nemen en goed presteren tijdens toetsen.
Bovendien zijn goede cijfers van steeds groter belang om toegelaten te worden tot een vervolgstudie.

Nassau Huiswerkbegeleiding helpt kinderen bij alle vakken en zorgt er voor dat er thuis over het huiswerk geen strijd meer hoeft te worden geleverd.

Mijn naam is Mariette Brugman-Tazelaar en sinds juli 2014 ben ik eigenaresse van Nassau Huiswerkbegeleiding.

Leren is mijn passie.

Ik studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en ben vervolgens, naast mijn baan als jurist, psychologie gaan studeren aan de universiteit Leiden met als specialisatie onderwijspsychologie. Leer- technieken die helpen bij het vermogen om nieuwe kennis eigen te maken en toe te passen hebben mij altijd gefascineerd.

“Hoe kun je het beste leren?”

Leren leren staat bij Nassau centraal

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een positieve houding ten opzichte van leren een factor is die de prestaties en ontwikkeling gunstig beïnvloedt.

Studiebegeleiding bij Nassau huiswerkbegeleiding is meer dan een studieruimte met een surveillant. Ik ken de kinderen persoonlijk en weet waar ze moeite mee hebben. Hun agenda wordt gevolgd en aan lastige vakken wordt extra tijd besteed. Repetities en toetsen zien we van te voren aankomen en worden zorgvuldig voorbereid. Ook wordt aandacht besteed aan de algemene vaardigheden die heel de studieloopbaan van uw kind een grote rol zullen blijven spelen. Denk hierbij aan plannen, samenvatten, mindmappen, gestructureerd werken, schrijfvaardigheid en zelfreflectie. Nassau vindt het belangrijk om juist datgene te bieden wat leerlingen stimuleert en motiveert om voor hun studie te gaan.

Uiteraard doe ik dit werk niet alleen. Ik werk samen met betrokken en deskundige studiebegeleiders die allen van universitair niveau zijn en tezamen over alle kennis beschikken die het middelbaar onderwijs vraagt.

Wij stellen onze expertise en ons enthousiasme ten volste ter beschikking en zullen er alles aan doen om het beste uit uw kind te halen.